4 Wheeler Won't Start - Suzuki Z400 Forum : Z400 Forums
  Yamaha YFZ450

Suzuki Z400

Suzuki LT-R450



Kawasaki KFX450

ATV Videos

Can-Am DS450
 

Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-17-2008, 02:11 PM   #1 (permalink)
:::Rookie Rider:::
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1
Default

My 4wheeler will not start up. Once it starts it will run good but then die suddenly and take forever to fire back up. It's not a spark plug. Now it won't start at all. Its a 2003 LT Z400. It has bigger jets in the carburetor, I don't know if that's the problem or not. Please help
gwpotts is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 11-17-2008, 02:37 PM   #2 (permalink)
Administrator
 
dtfm33's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Phoenix, AZ
Posts: 3,760
Default

QUOTE (gwpotts @ Nov 17 2008, 12:11 PM)
Quote:
My 4wheeler will not start up. Once it starts it will run good but then die suddenly and take forever to fire back up. It's not a spark plug. Now it won't start at all. Its a 2003 LT Z400. It has bigger jets in the carburetor, I don't know if that's the problem or not. Please help[/b]
Welcome to the site! This question has been asked and answered many times before. Please learn to use the advanced search features on search button. Here is a quick search I did for you.

Won't start search


__________________
A few extras!
dtfm33 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -4. The time now is 04:15 PM.




Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1