Hi all - Suzuki Z400 Forum : Z400 Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 (permalink) Old 05-25-2019, 02:49 PM Thread Starter
:::Rookie Rider:::
 
Join Date: May 2019
Posts: 1
Hi all

New to the forum and quads, just bought a road legal ltz 400 2006 model, it's just had a top end rebuild using drz springs apparently?, it's got a kn cone filter fitted and I believe a full dmc exhaust fitted, on decelleration it backfires and trys to stall, sometimes completely stalling, can seem to hear some sort of misfire and suction kind of noise coming from below, can anybody help and excuse me if I've posted wrong or not spent a lot of time reading others posts 🙄thanks in advance 👍
Damo 88 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 05-25-2019, 03:38 PM
:::Official Spammer:::
 
jetmech25's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: San Diego, CA
Posts: 3,846
Welcome! Please repost your issue in the Maintenance section.

'05 Z
94mm bbk, +4 stroker, Hot Cams, Vertex piston, FMF Power Bomb header and Power Core can, KW black diamond valves/dual springs, FCR39, K&N, Elka long-travel LT fronts and rear, Houser +3, +3/4 LT A-arms, American Star pro xs chromoly tie rods, Dyna non-programable, Tusk +3 axle.
jetmech25 is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 05-27-2019, 06:51 PM
:::Official Spammer:::
 
amcf18's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Quartzsite Az,/ Picton, On
Posts: 3,291
Garage
Welcome...

2007 LTZ 400.. 94mm J&E piston, +4mm hotrods crank, 536webb cams,wiseco valves, 39mm fcr, tokyo mods throttle spring, honda thumb throttle,spring removed. yoshimura full exhaust, honda 400ex intake tube, no air box
amcf18 is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 05-28-2019, 03:10 PM
:::Rookie Rider:::
 
Join Date: May 2019
Posts: 3
Garage
Welcome
Eddie T is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 06-01-2019, 06:07 AM
:::Rookie Rider:::
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 5
welcome
martinbrown9898 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Suzuki Z400 Forum : Z400 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
hi all 3 z400s New Member Introductions 8 05-16-2014 01:47 PM
Hi all new here finns50 New Member Introductions 2 01-05-2014 07:28 PM
Saying Hi To All New Just Joined wildz400 Suzuki Loft 10 08-04-2005 08:07 PM
Hi Ho...Hi Ho...it's off to work I go.... Anonymous Suzuki Loft 9 09-18-2002 04:48 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome