New here and I come with issues - Suzuki Z400 Forum : Z400 Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 07-16-2019, 12:51 PM Thread Starter
:::Rookie Rider:::
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 3
New here and I come with issues

Firs off let me say I have an ltr450 but that page seems dead. I figured an issue like this would most likely be close enough to the same on a ltz. I have a 06 ltr with 1st gear problems. When you let the clutch out to go the bike takes off, but as you give it gas it slams on in and keeps going. It feels like there is something broke in the tranny or something. This only happens in 1st gear. Any help would be good thanks
Walkeracing960 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 07-16-2019, 01:17 PM
:::Official Spammer:::
 
jetmech25's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: San Diego, CA
Posts: 3,941
Welcome! Please repost your issue in the Maintenance section.

'05 Z
94mm bbk, +4 stroker, Hot Cams, Vertex piston, FMF Power Bomb header and Power Core can, KW black diamond valves/dual springs, FCR39, K&N, Elka long-travel LT fronts and rear, Houser +3, +3/4 LT A-arms, American Star pro xs chromoly tie rods, Dyna non-programable, Tusk +3 axle.
jetmech25 is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 07-16-2019, 02:17 PM
::3 Pump Chump!::
 
tylerltz400's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Coal Region-Pa
Posts: 2,975
Garage
I am having issues understanding what slams on in and keeps going means.

ETGSOMB

2006 Ltr 450
Cherry Bomb
13.5 CCP Piston
Hotrod Crank
Prm Summit Front Bumper
Prm Grab Bar
IMS Pegs
IMS Tank
IMS Dry Break
Tag Handle Bars
Jardine Dual Tip Exhaust
Walsh Xc A Arms
LSR Xc Axle
Elka Stage 5
Elka Stage 5
Burgard Steering Stem 0 +1
Precision Stabilizer
Precision Clamps
Two9zero4 Sprocket Guard
Stock Rotor Guard

Practice Ltr 450 Sold


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


SPONSORS
Kenda
tylerltz400 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Suzuki Z400 Forum : Z400 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome