2012 randomly won't turn over - Suzuki Z400 Forum : Z400 Forums
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-18-2019, 11:51 PM Thread Starter
:::Rookie Rider:::
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 20
2012 randomly won't turn over

Seems about every 20 starts I hit start and nothing at all. I hear what I assume is fuel pump when I turn key. If I keep trying over and over all the sudden it will just turn over
Shawng1101 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 07-19-2019, 02:14 AM
:::Official Spammer:::
 
jetmech25's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: San Diego, CA
Posts: 3,941
Possibly a failing start button? If you find a wiring diagram, you can test for continuity on the wires at each side of the switch.

'05 Z
94mm bbk, +4 stroker, Hot Cams, Vertex piston, FMF Power Bomb header and Power Core can, KW black diamond valves/dual springs, FCR39, K&N, Elka long-travel LT fronts and rear, Houser +3, +3/4 LT A-arms, American Star pro xs chromoly tie rods, Dyna non-programable, Tusk +3 axle.
jetmech25 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
 

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Suzuki Z400 Forum : Z400 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Thread Tools



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome