Suzuki Z400 Forum : Z400 Forums - View Profile: the.okie

the.okie the.okie is offline

:::LT500 Rider:::

  Feedback Score

iTrader Profile Recent Ratings
Feedback Score:
Positive Feedback:
0
0%
Members who left positive:
Members who left negative:
0
0
Total positive feedback: 0
Submit Feedback
  Past
Month
Past
6 Months
Past
12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0

  Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
  1. wmkcchwhite
    09-30-2012 10:53 PM - permalink
    wmkcchwhite
    I have an 08 Town and country 4.0. Im pretty sure the EGR valve needs replaced as the engine light comes on sometimes (can't remember the code) but im trying to figure out if it going bad will cause the van to shut off while driving sometimes and also cause it to feel like its surging. It usually surges while at low speeds. If your coworkers could shed some light that would be great.

  About Me

  • About the.okie
    Location
    Bixby, OK

  Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 05-12-2014 11:41 PM
  • Join Date: 01-12-2012
  • Referrals: 0

  Friends

Showing Friends 1 to 5 of 5
  • 1little_nemo
    • 1little_nemo is offline
  • jdsheets1
    • jdsheets1 is offline
  • lopro
    • lopro is offline
  • SpasticLTR
    • SpasticLTR is offline
  • TuckerHardRide
    • TuckerHardRide is offline

  Mentions

No results to display...

  Quotes

No results to display...
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome