Ltz400 won’t start - Suzuki Z400 Forum : Z400 Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 04-19-2019, 10:50 AM Thread Starter
:::Rookie Rider:::
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 1
Ltz400 won’t start

Okay guys, I’ve been so excited to ride my 2005 ltz400 I just bought the only thing it needed was a new cam chain tensioner because the stock one was fully extended, now after installing the new manual tensioner the bike won’t fully turn over, the quad does have a weak battery so I even tried jumping it didn’t really getting anything other than a little rumble then back fire out the pipe... any thoughts of what it could be
Blake Cash is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 04-19-2019, 12:21 PM
:::Official Spammer:::
 
jetmech25's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: San Diego, CA
Posts: 3,835
Cam timing? Valve clearance? Got fuel and spark?

'05 Z
94mm bbk, +4 stroker, Hot Cams, Vertex piston, FMF Power Bomb header and Power Core can, KW black diamond valves/dual springs, FCR39, K&N, Elka long-travel LT fronts and rear, Houser +3, +3/4 LT A-arms, American Star pro xs chromoly tie rods, Dyna non-programable, Tusk +3 axle.
jetmech25 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Suzuki Z400 Forum : Z400 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2006 z400 will only bump start. It won't start with the button Pri_i_oh Maintenance/Repairs/Tuning 1 08-21-2017 07:16 PM
07 dvx400 won't start or push start 07dvx4000 Maintenance/Repairs/Tuning 42 12-23-2014 01:55 PM
07 LTZ400 won't start BigDave Maintenance/Repairs/Tuning 5 04-13-2014 04:16 PM
Main Jet clogged? Won't start without pull start Kyleliston290 Maintenance/Repairs/Tuning 9 05-09-2013 11:24 PM
2003 ltz400 won't start I like to party LT-Z400 11 02-12-2012 03:48 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome