Jetting question.. - Suzuki Z400 Forum : Z400 Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 6 (permalink) Old 05-07-2019, 09:02 PM Thread Starter
:::Rookie Rider:::
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 7
Jetting question..

So I recently purchased a dyno jet kit. I have an FMF power bomb header, power core exhaust, stock gearing, I opened up the air box lid and also added a 400ex intake boot. Now I rejetted it to 165 main jet and left the pilot stock 3 turns out on the fuel screw. I started it up for a ride and it started and idles perfect. Went to take it for a ride and it feels almost the same as before if not a little worse. Just feels like it has no tourqe at all now and also I put a dyno needle 3rd clip. Would you think this is indicating lean or rich? Also no sputtering, bogging or anything. Just seems like a slight slight loss in power and a different smell when riding it
Parkss1181 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 05-07-2019, 09:06 PM Thread Starter
:::Rookie Rider:::
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 7
And also I’m at 0-200 elavation
Parkss1181 is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 05-08-2019, 12:15 AM
:::Rookie Rider:::
 
Ummmyea's Avatar
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 33
Jetting Database https://www.suzukicentral.com/forums...ad.php?t=32548

This should help just find one close to yours
Ummmyea is offline  
 
post #4 of 6 (permalink) Old 05-08-2019, 12:18 AM
:::Rookie Rider:::
 
Ummmyea's Avatar
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 33
I have a similar set up think dropped down to a 160 main and a .25 pilot maybe2.5 turns if my memory is correct
Ummmyea is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 05-08-2019, 07:33 PM
:::Official Spammer:::
 
amcf18's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Quartzsite Az,/ Picton, On
Posts: 3,283
Garage
I was at 160 as well, stock pilot, 3 turns out. Lid off, honda boot.. 800 ft elv

2007 LTZ 400.. 94mm J&E piston, +4mm hotrods crank, 536webb cams,wiseco valves, 39mm fcr, tokyo mods throttle spring, honda thumb throttle,spring removed. yoshimura full exhaust, honda 400ex intake tube, no air box
amcf18 is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 05-09-2019, 10:48 AM
:::Rookie Rider:::
 
Ummmyea's Avatar
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 33
Also forgot to add think I moved my needle up to the 4th clip I am tying to remember since it was a trial and error. I'm pretty close to sea level
Ummmyea is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Suzuki Z400 Forum : Z400 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Jetting question and Filter question DEN01 Performance parts! 2 01-05-2004 07:31 PM
I got a question about jetting... Freakystone Suzuki Loft 2 09-27-2002 12:50 AM
the age old jetting question, please help. Bergy Suzuki Loft 3 09-09-2002 06:58 PM
Quick Jetting Question avc8130 Suzuki Loft 2 08-29-2002 02:11 PM
Another jetting question sanojoe Performance parts! 6 07-07-2002 09:46 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome