Suzuki Z400 Forum : Z400 Forums - Reply to Topic
Thread: Help Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Suzuki Z400 Forum : Z400 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
03-28-2016 11:36 PM
Christian Went out
03-28-2016 11:34 PM
Christian Sorry ment to say petcock
03-28-2016 11:32 PM
spize909 theory mock what?
03-28-2016 11:28 PM
Christian I think I figured it out theory mock has went I not getting any pressure in the vacuum lines
03-28-2016 10:35 PM
tylerltz400
Quote:
Originally Posted by Christian View Post
It's all stock
seems like a dirty carb. take carb apart lean it 100%
03-28-2016 06:14 PM
Christian It's all stock
03-28-2016 04:56 PM
jetmech25
Quote:
Originally Posted by Christian View Post
No how do I check that
Use that link. Anything been done to it? Aftermarket?
03-28-2016 04:16 PM
spize909 stickied topics in every section contain FAQ's


You don't list much info concerning your quad so it's hard to say. If it is bone stock it is likely not a jetting issue. If you have recently changed something (mods, altitude, diet, etc) it very well could be. More info needed.....


Here's the link to the data base. Compare how your quad is set up to what is listed and check your jetting against that.

https://www.suzukicentral.com/forums/...-database.html
03-28-2016 02:39 PM
Christian No how do I check that
03-28-2016 02:35 PM
jetmech25 The only fuel filter is inside the tank, attached to the petcock. The carb shouldn't care what gear you're in, so I assume it's just a heavy load condition. Have you checked the jetting database?
03-28-2016 01:59 PM
Christian
Help

I have a 06 kfx 400 and it isles fine and runs fine in 1-4 gear but in 5th it bogges out and dies. I have the petcock and the carb. I don't know what to do next.
BTW(where is the feul filter tried to find it and just can't)
Thank you

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome